Facilitățile
Stadionul Steaua are o serie de spații și încăperi polivalente ce pot fi utilizate pentru o largă varietate de acțiuni sau evenimente extra-sportive. Arena poate găzdui târguri, conferințe, recepții, cocktail-uri, ședințe, cursuri, examene în circa 12 săli a căror capacitate variază de la 10 la 500 de persoane și cele mai diverse tipuri de acțiuni care se pot încadra într-un perimetru de 15.000 m², suprafața din jurul arenei.
Regulamentul pentru stabilirea tarifelor și a condițiilor de punere la dispoziția comunităților locale, persoanelor fizice și/sau juridice interesate a bazelor și/sau instalațiilor sportive aflate în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei „STEAUA”, poate fi descărcat aici.
Oportunităţile
Stadionul oferă peste 300 de poziții în care pot fi expuse mesaje publicitare. Iată câteva dintre tipurile de spații disponibile.
Tipuri de spații de publicitate disponibile:
- Publicitate perimetrală între inelul 1 & 2 (maximum 400 m liniari x 90 cm înălțime)
- Publicitate pe tabela de marcaj
- Publicitate perimetrală led în timpul evenimentelor sportive televizate
- Publicitate perimetrală zona mochetă Tribuna 0 în fața băncilor de rezervă
- Publicitate pe treptele stadionului tribună și/sau lounge VIP
- Panou publicitar espalandă parter tribuna VIP (2 poziții 400 x 500cm)
- Afișaj publicitar fațadă tribuna 0
- Afișaj publicitar pe acoperișul băncilor de rezervă
- Afiș publicitar lifturi (4 poziții, 100 cm x 200 cm)
- Afișe publicitare zona VIP, hol loje et 1 și et 2 (2 poziții, 200 x 300cm)
- Afișaj publicitar zone de transit (căi de acces pentru spectatori, cu trepte și contratrepte, între nivelul 1 și 2 – 21 poziții)
- Afișaj publicitar în loje
- Afișaj publicitar nivel 4, zona masa presei
- Afișaj publicitar sala de fitness și alte săli de antrenament
- Afișaj publicitar în parcările subterane, pe pereții căilor de acces spre parcare
- Afișaj publicitar toalete
- Afișaj sistem exterior crawl fațadă stadion
- Publicitate în turul virtual
Punem la dispoziția companiilor interesate informații complete și simulări grafice pentru fiecare poziție menționată. Pentru detalii, ne puteți contacta la stadion@csasteaua.ro
Indiferent dacă ai ajuns până acum la stadionul Steaua sau nu, această secțiune îți dă prilejul să îl descoperi într-un fel în care sigur nu ai mai avut ocazia să o faci încă. Dacă vii la un meci sau la orice alt eveniment ai acces doar în sectorul în care ai biletul. În mediul virtual, însă te poți plimba aproape peste tot. E o experiență care ne dorim să completeze informațiile pe care le ai despre stadion, care oferă perspective noi, poate inaccesibile cu prilejul unei vizite.
Turul virtual oferă informații vizuale și satisface o curiozitate firească, inclusiv a celor care sunt prea departe pentru a veni la stadion cu ușurință, pe când turul la fața locului vine în plus cu datele senzoriale, cu emoția de a fi într-un anumit moment într-un anume spațiu. Cele două nu se exclud, ci se completează.
În turul fizic al stadionului vei putea simți cât de confortabile sunt fotoliile de pe banca de rezerve, dar din motive legate de protecția gazonului nu vei ajunge să vezi stadionul de la centrul terenului sau de la punctul de 11 metri; în turul virtual poți străbate terenul în toate direcțiile fără nicio restricție. Poți simula un sprint sau chiar traseul unei mingi spre poartă. Turul virtual nu anihilează o experiență, ci vine în adăugarea a tot ce vrem să cunoaștem despre această arenă. Și ar mai fi câteva avantaje de luat în seamă: nu ești condiționat de timp, nu plouă, nu e frig, nu bate vântul și e gratuit. Poți zăbovi cât dorești și te poți întoarce oricând.
Am realizat cartografierea digitală 3D a acelei părți a stadionului care am considerat că poate prezenta interes pentru publicul larg și din dorința de a extinde funcționalitatea clădirii în zona virtuală, de a crea noi instrumente pentru a valorifica acest spațiu. Modul în care poate fi dezvoltată experiența virtuală e condiționat numai de nivelul de imaginație și de doza de îndrăzneală. Putem conecta spații existente în stadion cu unele care se află la kilometri depărtare, putem personaliza zone care există în realitate cu elemente virtuale.
Putem trece bariera dintre real și virtual creând un singur mediu în care publicul se poate deplasa, poate interacționa cu elemente predefinite, poate accesa funcții de tip Ecommerce, cum ar fi sisteme electronice de cumpărare și de rezervare, abonare la newslettere sau formulare de feedback. Pentru a putea evalua în permanență ce se petrece am integrat funcții de analiză statistică și compilare de informații care permite înțelegerea modului în care utilizatorii folosesc macheta 3D – care sunt traseele cel mai des folosite sau unde petrec cel mai mult timp în interiorul stadionului.
Legenda tur virtual [Citește mai departe]